Garantie

Garantie Theeuwes orthopedie & voetzorg

Overeenkomstig de daarvoor geldende normen, krijgt u gedurende 3 maanden garantie:

  • Op de pasvorm van uw schoenen
  • Op de functionaliteit van de aanpassing aan uw confectieschoenen
  • Op de pasvorm van uw supplementen

Voor het gebruikte materiaal geldt een garantie van 6 maanden.
Deze garantiebepalingen zijn niet van toepassing op gebreken, veroorzaakt door onzorgvuldig gebruik of veranderingen aan uw voeten, ontstaan in de garantieperiode. Na het verstrijken van de garantieperiode worden er kosten in rekening gebracht. Doorgaans zullen uw schoenen een levensduur behouden van minimaal 12 maanden, zodat u, bij meerdere paren, goed uitkomt met de gebruikstermijn van uw zorgverzekeraar.


Klachten

Mocht er ondanks alle zorgvuldigheid van ons bedrijf, toch een meningsverschil ontstaan tussen fabrikant en klant, dan wordt er volgens onze klachtenprocedure binnen 10 werkdagen aan u kenbaar gemaakt hoe uw klacht door ons wordt opgelost. Uiteraard zullen wij te allen tijde proberen uw klacht te verhelpen.
Mocht het voorkomen, dat wij alle mogelijke aanpassingen uitgevoerd hebben en dat u toch nog niet tevreden bent, dan kunt u de klacht schriftelijk indienen bij de klachtencommissie N.V.O.S. – Orthobanda in Soest.

Kwaliteitszorg
Theeuwes Orthopedie is deelnemer aan de erkenningsregeling, die in de branche voor orthopedische hulpmiddelen van kracht is. Dat houdt in dat kwaliteit en service in onze hele organisatie bovenaan staan. Voor u een prettig idee, omdat u, uw (medische) gegevens en uw hulpmiddelen met de grootste zorg omringd worden.

Aansprakelijkheid
Theeuwes Orthopedische Schoentechniek B.V heeft een aansprakelijkheidsverzekering bij Generali 992289906

Garantie