Orthopedische schoenen

Orthopedische schoenen Theeuwes orthopedie & voetzorg

Wanneer uw voetklachten niet meer te verhelpen zijn met steunzolen, semi-orthopedische schoenen of aanpassingen aan confectieschoenen, dan zijn orthopedische schoenen wellicht de oplossing. De orthopedische schoenen van Theeuwes orthopedie & voetzorg zijn volledig maatwerk, de gehele schoen wordt speciaal voor uw voeten gemaakt.

De procedure

Tijdens de eerste afspraak wordt de maat van uw voeten genomen en een voetafdruk gemaakt. De maatnemer van Theeuwes orthopedie & voetzorg maakt een verslag van uw medische ( voet )klachten. U krijgt van ons een map met informatie mee. Met de indicatie van uw behandelend arts vragen wij een machtiging aan. Want er zijn lever afspraken gemaakt met uw zorgverzekeraar. Ondertussen maken we een leest en passchoenen. Er wordt een eerste afspraak met u gemaakt voor passing van een folieschoenmodel. Na een eerste passing volgt soms een tweede passing. Tijdens de passing wordt het model en de leersoort/ kleur met u afgesproken. U kunt een schoen of foto van een schoen meenemen als voorbeeld.

Schoenmodel

Op onze website schoenmodel.nl kunt u vooraf ideeën op doen als u zelf een model wilt ontwerpen. U kunt een model selecteren en opslaan om later een keuze te maken. Ook kunt u de favoriet naar ons toe sturen dan bewaren de foto. Bij productinformatie vindt u diverse catalogi met veel aan ideeën en schoenmodellen die wij voor u kunnen namaken. Samen met de aanmeter wordt gekeken of het model bij uw voeten past. Onder links staan websites van schoenfabrieken in Nederland waar u ook ideeën kunt opdoen. Tientallen leersoorten en honderden kleuren maken het mogelijk mooie orthopedische schoenen voor u te maken.

Levering

Als uw schoenen klaar zijn wordt er contact met u opgenomen om een afspraak te maken op een van onze locaties. Als de pasvorm goed is gaat u de schoenen inlopen. Wij maken altijd een controleafspraak om de voortgang te kunnen volgen. Als u tussentijds klachten heeft neemt u contact met ons op.