Semi-orthopedische schoenen

Semi-orthopedische schoenen Theeuwes orthopedie & voetzorg

In veel opzichten lijken semi-orthopedische schoenen op confectieschoenen, er is een wisselende collectie, ze zijn modieus en ze worden vaak zelfs bij dezelfde fabrikanten gemaakt. Het grootste verschil is echter dat semi-orthopedische schoenen meer ruimte bieden om voetbedden en aanpassingen in aan te kunnen brengen en dat ze in verschillende breedte besteld kunnen worden.

De procedure

De behandelend arts of medisch specialist schrijft een verwijzing uit op medische indicatie. Tijdens de eerste afspraak worden de maten van uw voeten opgenomen en wordt er een voetafdruk gemaakt. Wij vragen naar uw naam, adres en verzekeringsgegevens en de indicatie van de arts. Met deze gegevens vragen wij een machtiging aan om de schoenen te mogen leveren.
semi-orthopedische schoenen

 

 

 

 

 

Leveranciers

Wij zoeken samen met u naar een schoenmodel dat bij uw voeten past. Maar u kunt alvast een kijkje nemen op deze website om een idee te krijgen wat zoal mogelijk is. U heeft daarbij de keuze uit een groot aantal voorbeelden/modellen, leersoorten en kleuren. De website van schoenfabrieken die semi orthopedische half fabricaat aan ons leveren vindt u onder links. En als u wilt bladeren door de catalogi van Durea, TOM schoenen en/of Bimakon om ideeën op te doen dan vind u deze bij productinformatie.
De levertijd is gemiddeld 2-4 weken. Mocht het zo zijn dat de schoenen van uw keuze een langere levertijd hebben dan zullen we dit vooraf met u overleggen en zo nodig een alternatief aanbieden. Wij werken zo veel mogelijk samen met Nederlandse schoenfabrieken. Als de schoenen gereed zijn en de pasvorm is goed dan gaat u de schoenen inlopen. Wij maken altijd een controleafspraak om de voortgang te kunnen volgen.