Categorie: Nieuws

Waarom draagt u Dr.Comfort schoenen?

Dr. Comfort is op zoek naar testimonials van mensen die Dr.Comfort dragen.
Deel uw ervaringen met Theeuwes schoenen smal & breed dan sturen wij het door.
Het kan per mail of u laat een recensie achter op Facebook

Schoenmodel.nl

Kies zelf uw favoriete nieuwe schoenen op www.schoenmodel.nl
Modieuze modellen voor orthopedische schoenen. Wij voegen regelmatig nieuwe modellen toe als voorbeeld voor de schoenen die we voor u kunnen maken. Het werkt eenvoudig. Ga naar de website en vink een aantal keuzes aan. Binnen uw selectie kiest u de modellen die u het leukste vind.

5 Dwaze Dr.Comfort Dagen bij Theeuwes schoenen smal & breed

Van dinsdag 11 juli t/m zaterdag 15 juli zijn bij Theeuwes schoenen smal & breed in Amsterdam de Dwaze Dr.Comfort Dagen. Dr.Comfort is een Amerikaans schoenenmerk met als specialiteit het leveren van comfortschoenen op maat. De schoenen bevorderen de totale gezondheid van voeten en benen. Tijdens deze 5 dagen verandert Theeuwes in een Dr.Comfort Outlet en ontvangt u 50% korting op aanwezige Dr.Comfort schoenen. Ontdek de kwaliteit en het comfort van Dr.Comfort schoenen nu zeer voordelig: in plaats van € 199,90 betaalt u nu € 99,90 per paar. (meer…)

Orthopedisch schoenmaker in Mexico

Voetcentraal, samenwerkingsverband van Nederlandse orthopedische schoenmakers steunt het werk van Toos Rook in Mexico.

“ Hi iedereen, ik ben Toos Rook, orthopedisch schoenmaker uit Nederland. In het jaar 1997 gingen mijn man Pierre van Berkel en ik naar de stad León in Mexico. Tijdens een bezoek één jaar hiervoor ontdekte ik dat mijn rijke kennis van orthopedie samen met mijn passie voor schoenen hier hard nodig was. Wij zijn er in geslaagd door een succesvol project aan veel Mexicanen orthopedisch schoeisel te verstrekken. Helaas in juni 2012 kwam er een abrupt einde aan onze droom. Pierre werd gediagnosticeerd met Parkinson. Met pijn in ons hart hebben we toen besloten om te stoppen met werken voor het project. Als mensen met voetproblemen orthopedische schoenen kunnen krijgen maakt dit een enorm verschil. U kunt zich wellicht voorstellen dat dingen zoals het vinden van een baan, spelen met vrienden, naar school gaan en de dagelijkse boodschappen, zijn dingen die je niet kan als je niet in staat bent om lange afstanden te lopen. De vrijheid en kansen die je worden geboden met een paar op maat gemaakte orthopedische schoenen veranderen je leven………”.

Wilt u doneren? Klik hier